Szolgáltatások listája

Cégünk a szaktanácsadás mellett számos extra szolgáltatással is segíti, hogy az átalakításra, felújításra váró szoba/terem a lehető leggyorsabban és legszebb minőségben megújuljon:

 • Helyszíni felmérés: Szakértő kollégánk egy Önnek megfelelő, előre egyeztetett időpontban nem csupán méreteket vesz, de segít kiválasztani az adott környezethez esztétikailag és szakmailag legmegfelelőbb függöny megoldást. Az egyszerű mennyezeti síntől a római roló és fareluxán át akár rolettát, vagy pliszé függönyt is javasolhat. A kényelmesebb kezelést elektromos mozgatású rendszerekkel tudjuk elérni.
   

 • Karnisszerelés: A karnisszerelés komoly nehézségekkel járhat, ha nincs benne tapasztalata. A felszerelés történhet mennyezetre, vagy oldalfalra, lehet látszó, vagy rejtett, álmennyezetbe süllyesztett. Egyedi karnisaink elhelyezésében kérje bizalommal szakembereink segítségét! 
   

 • Lakberendezési tanácsadás: A lakberendezés művészet. Szakértőnk segít megvalósítani álmai otthonát! Kérje lakberendezési tanácsadásunkat a honlapon!
   

 • Varrodai szolgáltatás: Megtalálta a tökéletes függöny, ágytakaró, ágysál, díszpárna anyagot, de a méretre szabásban, varrásban segítségre lenne szüksége? Szakembereink örömmel vállalják az elkészítését! Forduljon hozzánk bizalommal!
   

 • Kárpitozás:  Varázsolja újjá klasszikus, antik vagy akár modern bútorait könnyedén! Szakértő kollégáink vállalják bútor és fal kárpitozását, kárpitozott ágyvégek elkészítését, hogy olyan otthona legyen, amilyenről mindig is álmodott. Kérje ajánlatunkat a honlapunkon!
   

 • Függönytisztítás: Minden háziasszony tudja, hogy a függönyök tisztán tartása rendkívül sok nehézséggel jár. A Dekor Classicnál vásárolt függönyeit segítünk ragyogóvá tenni. Leszedéshez, elszállításhoz, szakszerű tisztításhoz és a visszahelyezéshez kérje függönytisztító szolgáltatásunkat néhány kattintással!

To play, press and hold the enter key. To stop, release the enter key.

press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom
press to zoom