top of page

Szolgáltatások listája

Cégünk a szaktanácsadás mellett számos extra szolgáltatással is segíti, hogy az átalakításra, felújításra váró szoba/terem a lehető leggyorsabban és legszebb minőségben megújuljon:

 • Helyszíni felmérés: Szakértő kollégánk egy Önnek megfelelő, előre egyeztetett időpontban nem csupán méreteket vesz, de segít kiválasztani az adott környezethez esztétikailag és szakmailag legmegfelelőbb függöny megoldást. Az egyszerű mennyezeti síntől a római roló és fareluxán át akár rolettát, vagy pliszé függönyt is javasolhat. A kényelmesebb kezelést elektromos mozgatású rendszerekkel tudjuk elérni.
   

 • Karnisszerelés: A karnisszerelés komoly nehézségekkel járhat, ha nincs benne tapasztalata. A felszerelés történhet mennyezetre, vagy oldalfalra, lehet látszó, vagy rejtett, álmennyezetbe süllyesztett. Egyedi karnisaink elhelyezésében kérje bizalommal szakembereink segítségét! 
   

 • Lakberendezési tanácsadás: A lakberendezés művészet. Szakértőnk segít megvalósítani álmai otthonát! Kérje lakberendezési tanácsadásunkat a honlapon!
   

 • Varrodai szolgáltatás: Megtalálta a tökéletes függöny, ágytakaró, ágysál, díszpárna anyagot, de a méretre szabásban, varrásban segítségre lenne szüksége? Szakembereink örömmel vállalják az elkészítését! Forduljon hozzánk bizalommal!
   

 • Kárpitozás:  Varázsolja újjá klasszikus, antik vagy akár modern bútorait könnyedén! Szakértő kollégáink vállalják bútor és fal kárpitozását, kárpitozott ágyvégek elkészítését, hogy olyan otthona legyen, amilyenről mindig is álmodott. Kérje ajánlatunkat a honlapunkon!
   

 • Függönytisztítás: Minden háziasszony tudja, hogy a függönyök tisztán tartása rendkívül sok nehézséggel jár. A Dekor Classicnál vásárolt függönyeit segítünk ragyogóvá tenni. Leszedéshez, elszállításhoz, szakszerű tisztításhoz és a visszahelyezéshez kérje függönytisztító szolgáltatásunkat néhány kattintással!

bottom of page