top of page
Keresés

Fedezd fel, mennyi lehetőség rejlik a lakásodban!

Feldobnád otthonodat izgalmas anyagokkal, színekkel? Bizonytalan vagy benne, hogy mi állna jól, mi passzolna igazán egyéniségedhez? Vagy egyszerűen csak változásra vágysz, de nem tudod, hogy is állj neki? Mi segítünk.


A színek kiválasztása mindig nehéz feladat. Egy új tónussal, vagy egy vele harmonizáló színpárral akár az egész otthonunk hangulatát megváltoztathatjuk.


Fontos azonban figyelembe vennünk egy enteriőr megtervezésénél, hogy az élénk, meleg színek kisebb felületen is intenzív hatást keltenek, míg a mélyebb, hideg színeket nagyobb felületen is bátran alkalmazhatjuk. Természetesen az, hogy egy árnyalat mennyire érvényesül egy helyiségben, nagyban függ annak fényviszonyaitól. A fehéret és a feketét is bátran kombinálhatod akár egymással, akár más színekkel. Minél élénkebb színnel párosítod őket, annál jobban felerősítik egymás hatását.


Keresd üzletünket és szakértő kollegáink a legújabb lakberendezési trendekkel, tervezői tanácsokkal, kreatív megoldásokkal segítenek megvalósítani álmaid otthonát. -->

24 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése
bottom of page