top of page
Keresés

Legújabb trendek a 2021-es évre

Meleg, barátságos otthont létrehozni könnyebb, mint gondolnád. A 2021-es év néhány legújabb trendjét szedtük csokorba, hogy te se maradj le az izgalmas újdonságokról.

Folytatódik a 2020-ban már hangsúlyos kényelmes és hagyományos, természetes megjelenésű bútorok használata. Az emberek egyre több időt töltenek el otthon, így az egyszerű, lekerített, lágy ívek, a kellemes tapintású meleg hatású anyagok biztosan előtérbe kerülnek az idei évben.

Sokkal jobb egy puha, kényelmes kanapén, vagy fotelben összegömbölyödve tévét nézni, vagy elolvasni egy jó könyvet.


A belső falak semleges tónusú színvilága az elmúlt években nagyon divatos volt. A 2021-es lakberendezői trendjelentések szerint az idén a merész meleg színeké lesz a főszerep. Köszönhető ez talán annak, hogy amikor olyan életet élünk, amely jobban kötődik az otthonunkhoz, próbáljuk színesebbé tenné azt. Másrészt a vírushelyzet turisztikai szektorban jelentkező korlátozásai miatt az éttermek vagy a szállodák gyakran színes falainak hatását az emberek megpróbálják otthonukban létrehozni. A lényeg, hogy ne félj használni a színeket.


A lágy földszínek valóban melegséget visznek otthonodba. Ha arannyal, fehér gyömbérrel vagy az új divatos terrazzo márvánnyal kombinálod, elegáns nyugodt hangulatot és megjelenést kölcsönöznek. Divatos és domináns lesz idén a mohazöld, az okkersárga, a terrakotta és az égszínkék, amely nyugtat és békés légkört teremt majd körülötted.


Látogass el üzletünkbe és ismerkedj meg az Osborne&Little, Rubelli,

Pierre Frey, ZimmerRohde, és Élitis legújabb textil és tapéta kollekcióival.

31 megtekintés0 hozzászólás

Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comentarios


bottom of page